Het kan zo zijn dat je op social media wel eens een transformatie heb zien voorbij komen. Heb je jezelf niet afgevraagd wanneer het jou beurt is? Met het alleen maar kijken naar zulke foto’s kom je er niet! Stop dus met het kijken naar social media en begin vandaag nog met jouw transformatie! Ben je dus niet tevreden bij het kijken in de spiegel? wil je je vertrouwen opboosten? Ontdek dan jouw toegang tot transformatie met de e-book Fitcooking Transformatie Succesformule!

Wat is een transformatie

Je hebt in talloze situaties dat je kan spreken van een transformatie. Weet jij niet precies of helemaal niet de betekenis van transformatie? Dan zullen we maar snel straight to the point komen. Transformatie begint meestal uit frustratie. Je bent niet tevreden over jezelf, beseffende dat het eenmaal niet zo verder kan. Onwetend over hoe je de tij gaat keren, weet je wel dat er verandering plaats moet vinden.

Hoe een transformatie gezien word is het overgaan van de ene naar de andere vorm. Het oude word omgetoverd tot iets nieuws, tot iets beters! Transformeren kan je dus zien als een verandering. Transformatie of te wel veranderingen, vergt altijd wel veel weerstand. Hierboven zijn we al op een punt ingegaan over hoe transformeren begint. Nog een voorbeeld naast frustratie is het belanden in een crisis. Voorbeelden van in een crisis belanden is het verliezen van een geliefde of je baan. Dit kan ook een begin zijn van een mooie transformatieproces. Dit kunnen gevallen zijn dat de besef erin hakt. Door het beleven van deze situaties valt er een angst weg, de angst om te verliezen!

De transformatieproces

Bij een transformatieproces ga je namelijk door verschillende fasen. We gaan ze allemaal op volgorde bespreken.

We beginnen logischerwijs bij de eerste fase. Bij de eerste fase gaat het om je verlangen. Dit is de fase dat je besluit om er echt voor te gaan. Dan ga je over naar de tweede fase.

Eenmaal aangekomen bij de tweede fase, begin je te merken dat je energie en ook je enthousiasme verminderd. Het lijkt erop dat je doel zover weg ligt. Je gaat jezelf wellicht afvragen of het wel de moeite waard is allemaal. Je gedachtes proberen je terug te brengen naar het begin, terwijl je weet dat dat jouw niet blij maakte. Onder andere moet je bij deze fase proberen er doorheen te bijten!

Aangekomen bij de derde fase, heb je of te wel opgegeven of je begint resultaat te zien tijdens je transformatieproces. Een grote opluchting in beide gevallen zou je zeggen toch? Hopelijk als je zover ben dat je kiest om door te gaan!

Een van de mooiste fases is toch wel de vierde fase. In deze fase zie je resultaat! Dat wat eerst zomaar een doel was, begint langzamerhand realiteit te worden. Je voelt het aan en het kost je nu veel minder moeite om door te knallen!

Ben jij misschien net als vele andere op de punt dat je wel hulp kan gebruiken? Aarzel niet en zie wat voor resultaten je behaald binnen 12 weken met de Transformatie Succesformule!

Transformatie met een coach

Het kan een goeie investering zijn in jezelf als je een transformatie met een coach wilt. Want niks is minder waar dat als je met een coach aan de slag gaat, je sneller resultaat zal zien. Naast dat zal je ook efficiënter aan je lichaam werken.

Als we spreken over een transformatie met een coach, zal je na het aanschaffen van dit e-book vast en zeker tevreden zijn. Het kan niet onder stoelen en banken gestoken worden, dat de eigenaar van dit e-book wel weet waar ze het over heeft. Ook op de homepage vind je een klein beschrijving over de eigenaar. Naast dat krijg je ook transformaties te zien over verschillende personen die jouw voor zijn geweest!

Een transformatie bij een mens

Na het bekijken van de vele factoren die te maken hebben met transformatie, ben je vast benieuwd hoe een transformatie bij een mens in zijn werking gaat. Het kan niet anders zijn als je wilt transformeren, dat je flink vooruit zal gaan op verschillende gebieden. In het leven, qua gezondheid, je zelfvertrouwen krijgt een boost, je zal eindelijk in de spiegel vol trots kunnen kijken naar je ongeklede lichaam en noem het maar op! Je hoort niet te twijfelen onderneem actie! Ontdek jouw toegang tot transformatie. Onderstaand ga je meer informatie kunnen terugvinden over alles wat je krijgt voor €67.

 • De e-book Fitcooking Transformatie Succesformule
 • Informatie over alles omtrent succesvol diëten en duurzaam vetverlies wat blijvend resultaat op gaat leveren
 • Een niks ontbrekende voedingsplan met genoeg variatie per recept. Bijvoorbeeld lactosevrij of vegetarische opties
 • 125 heerlijke unieke eiwitrijke recepten die je gemakkelijk binnen 30 minuten op tafel heb staan
 • De juiste trainingstechnieken worden jouw stap voor stap geleerd om effectief te kunnen trainen en maximale spieropbouw te realiseren
 • Alle informatie over energiebalans, voeding, supplementen en maaltijdfrequentie voor jouw ter beschikking
 • Voor het meten van progressie en voor resultaat te behouden krijg je ook een Fitcooking stappenplan. Om je vooruitgang bij te houden krijg je een handige progressietabel erbij
 • 12 weken trainingsschema met een gemakkelijke invultabel om alles goed overzichtelijk bij te houden
 • Voor zowel vet te verliezen, spieropbouw of voor het onderhouden, krijg je een macrocalculator om je calorieën en macronutriënten te berekenen
 • BONUS 1: Facts about abs. Met deze bonus die je erbij gaat krijgen, ga je alles leren wat van belang is om je sixpack zichtbaar te maken
 • BONUS 2: Wil jij je cellulitis verminderen? Ook hier krijg je genoeg informatie over hoe je je cellulitis op natuurlijke wijze kan voorkomen en te verminderen
 • BONUS 3: Feiten en fabels. Je hebt vast het een en ander gehoord over voeding en krachttraining, maar wat klopt er nou? Ook hier ga je belangrijke dingen over leren over hoe de dingen nou echt in mekaar zitten
 • BONUS 4: Krijg meer inzicht op de eetgewoontes van de eigenaar! Zo ontvang je voedingsschema’s voor zowel vet te verliezen, spieropbouw en voor het onderhouden
Geef een reactie