De beste fitness supplementen zijn tegenwoordig moeilijk vindbaar. Tegenwoordig zijn er heel wat fitness supplementen op de markt waardoor de kans groot is dat je keuze stress krijgt. Hoe weet je wat de beste fitness supplementen zijn om te kopen?

Het kan zo zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dan is het wel zo handig om te weten welke fitness supplementen onder de categorie ‘beste’ vallen. Daar gaan wij hier in deze blog dieper op in. Het huiswerk om te vinden welke fitness supplementen het beste zijn, hebben wij al voor jou gedaan.

Lees daarom verder om te zien welke fitness supplementen wij het beste vinden. Met deze kennis kan je daarom ook zelf je keuze maken voor welk supplement(en) jij kiest.

Wat zijn fitness supplementen?

Iedereen heeft er ondertussen wel eens van gehoord. Fitness supplementen die ondertussen onder andere zelfs in de Action en de Albert Heijn te koop zijn. Onverwachts lagen ze in de schappen voor ons om te kopen. Zonder enige kennis over fitness supplementen komt er meestal de vraag naar boven, wat zijn nou fitness supplementen?

Het is moeilijk om daar een exacte juiste antwoord op te geven. Als je letterlijk supplementen moet vertalen, dan heb je te maken met een aanvulling. Supplementen kunnen naast een goede voedingspatroon een positieve werking hebben. Dit voor de juist herstel na inspanningen en voor betere sportprestaties.

Om de puntjes op de i te zetten, zijn supplementen eigenlijk een aanvulling. Zo word een supplement gemaakt en gebaseerd uit ingrediënten die uit voeding komen. Hieruit krijg je een beter beeld op de vraag wat supplementen nou daadwerkelijk zijn.

In principe met het eten van de juiste voeding heb je geen supplementen nodig. Vroeger bestond dit nog niet en werd enkel de juiste voeding gegeten. Dit is dus meer voor de mensen die de correcte aanvulling willen hebben op hun voeding.

Als je gaat kijken naar fitness supplementen, heb je te maken met een lange lijst. Wat je namelijk kan zien als supplementen zijn bijvoorbeeld: eiwitshakes, pre work out, shakes om aan te komen (weight gainer), creatine, BCAA maar ook vitamine en mineralen pillen.

Zo zijn eiwitshakes vooral bedoeld voor je herstel na inspanningen zoals het trainen in de sportschool. Deze bezorgen jou de benodigde hoeveelheid eiwitten om te herstellen en te groeien. Hiermee haal je het maximale groei uit je trainingen.

Fitness supplementen kan je dus zien als de goede aanvulling op je voeding. Bij het combineren van beide ben je dus maximaal bezig. Je krijgt te maken met talloze merken en producten als je tot aankoop wilt gaan. Door middel van de toename van ondernemers, word de assortiment voor jou steeds breder.

Dan is er de vraag te stellen, wat is wijsheid? Welk fitness supplement is nou het beste?

Welk merk fitness supplement is nou het beste?

Zoals je wel al gelezen hebt in de inleiding, is de keuze tegenwoordig oneindig. Meer en meer supplementen worden er op de markt gebracht door diverse ondernemers in de sportwereld. Aan de hand van al deze supplementen om uit te kiezen is er dan nog het merk waar je rekening mee kan houden.

Welk merk is nou het beste? Dat is een terechte vraag om te stellen. Vooral als je eenmaal met fitness supplementen wilt gaan beginnen, wil je natuurlijk weten welk merk het beste is. Het is niet de bedoeling om zomaar tot aankoop over te gaan. Hieronder hebben wij ons huiswerk gedaan en jou voorzien van een aantal beste merken fitness supplementen.

Deze zijn allemaal uitgeprobeerd en allemaal met succes. Wij staan dan ook achter elk fitness supplement dat hieronder besproken word. Je hebt genoeg keuzes om te kiezen welk merk supplementen voor jou het beste is.

Body en Fit

Als je al een beetje onderzoek hebt gedaan naar fitness supplementen, ben je hoogstwaarschijnlijk de naam Body en Fit tegengekomen. Hier hebben wij uit ervaring ook héél veel aankopen bij gedaan. Voor caseïne eiwitshakes, whey isolate tot en met weightgainers. Met de doelen die waren gesteld waren deze supplementen onmisbaar en effectief.

Waar caseïne eiwitshakes voor staan zijn langzaam werkende eiwitten. Hoe deze in zijn werking gaat verklapt de vernaming zelf. Gedurende de nachtrust, zorgen deze langzaam werkende eiwitten voor het stimuleren van herstel. Het is een vorm van eiwit wat gekenmerkt staat voor zijn trage afgifte.

Voor het drinken van een caseïne eiwitshake is het geschikte moment voor het slapen gaan. Dankzij de trage afgifte is het ideaal om voor het slapen gaan deze shake naar binnen te werken. Hierdoor kan het zijn werk doen tijdens dat je slaapt.

Je hebt ook te maken met diverse soorten eiwitshakes. Afhankelijk van je doelen, kan jij de keuze maken voor de juiste eiwitshake. Is jouw doel om af te vallen? Dan wordt de whey isolate aangeraden. In tegenstelling van bijvoorbeeld whey proteine, zitten er minder calorieën in de whey isolaat. Vandaar het advies om bij afvallen, te gaan voor whey isolate.

Naast de whey isolate heb je natuurlijk ook eiwitshakes waarbij de verhouding van calorieën en koolhydraten anders zijn. Elk shake heeft zo zijn voordelen en nadelen. Bij het aankomen van spiermassa ben je beste af met een whey proteine.

Body en Gym

Het kan zo zijn dat je niet tevreden bent met je gewicht en je vindt dat je wel wat mag aankomen. Het aankomen mag in vetpercentage zijn of eventueel het opbouwen van spiermassa. Voor elk probleem is er zijn oplossing dus ook voor het aankomen.

Want heb je wel eens een milkshake gedronken van bijvoorbeeld Macdonalds? De weight gainer van Body en Gym smaakt vrijwel exact hetzelfde. Gegarandeerd dat je het lekker gaat vinden. Hierdoor werk je een overheerlijke shake naar binnen wat tevens ook positief is voor het gezond aankomen.

Met de juiste hoeveelheid melk, een blender en de weight gainer van Stacker ga jij gegarandeerd aankomen. Deze weight gainer bevat maar liefst gemiddeld tussen de 520 – 840 calorieën per shake. Het ligt eraan hoeveel scheppen je toevoegt.

Met deze weight gainer zit je niet alleen hoog in eiwitten, hoog in calorieën maar ook nog eens laag in suikers en vetten. Op de verpakking staat wat de verhouding moet zijn tussen melk of water en je weight gainer.

Hulk Power XXL

Met het Hulk Power XXL Pakket geniet je van diverse supplementen. Supplementen zoals, de Hulk Protein Pro, een Hulk Pump, Hulk Aminos, Hulk Juice en een Hulk Smash Powder. Want wil jij nou droog trainen en/of je spiermassa opkrikken? Dan kan de Hulk Power XXL Pakket jou daarmee helpen. Met dit pakket krijg je verschillende supplementen om droog te trainen en/of je spiermassa aan te pakken.

Zo heeft elke supplement in dit pakket zijn voordelen en werkingen. Bij de meeste fitness supplementen heb je de keuze uit diverse lekkere smaken evenals bij de Hulk Power XXL.

Welke supplementen heb ik nodig voor fitness?

Dit kan een brandende vraag zijn voor beginnende, enthousiaste en gemotiveerde mensen die willen starten met sporten of met fitnessen. Welke supplementen heb ik nodig voor fitness?

Ondertussen weet je dat supplementen een aanvulling zijn op je voeding. Welke supplementen jij nodig hebt voor fitness ligt dan aan jouw doelstelling. Want ben jij van plan om te gaan afvallen? Dan is het belangrijk om te weten welke eiwitshake het beste bij jou past. Wil jij het goed aanpakken? Dan vergt dit wel de nodige kennis.

Zo heb je eiwitshakes waar veel koolhydraten inzitten. Hier hebben we het dan over de whey proteïn. Bepaalde koolhydraten uit de whey proteïn zijn niet gewenst bij het afvallen en hiernaast heb je de whey isolate eiwitshake. Deze eiwitshake wordt vooral gebruikt voor mensen die willen afvallen. Deze shake is speciaal gemaakt met geen tot minimale koolhydraten.

Bij pre work outs is er voornamelijk de nadruk gelegd op maximale sportprestatie. Dit helpt jou maximaal te gaan tijdens het sporten! Dit door de hoeveelheid caffeïne dat in de pre work out zit wat jouw de benodigde boost geeft.

Zo heb je ook pre work outs met minder caffeïne, die de aandacht ergens anders op vestigen. Het is daarom ook handig om te weten waar jij voor gaat. Houd er wel rekening mee dat het drinken van een pre work out voor het slapen niet geschikt is. Fitness daarom lekker vroeg op de dag waardoor je niet riskeert in de avond wakker te blijven.

Welke supplementen werken echt?

Welk supplementen er echt werken kan jij te weten komen. Hier hebben we het over supplementen van de grote namen Bol.com, Body en Fit, Body en Gym, Decathlon en noem het maar op.

Er zijn talloze reviews te vinden op internet oftewel op Youtube. Zo vind je ook supplementen met wat minder bekendheid. Het is dan ook wel zo handig als je wat reviews over het desbetreffende supplement kunt lezen. Zo kan je andermans ervaringen lezen en heb je daardoor een beter beeld.

Maar welke supplementen werken echt? Dit wil je natuurlijk weten om geen onnodige uitgaven te doen. Daarom raden wij jou aan om reviews te bekijken van het supplement. Dit om te zien of het supplement goed wordt ervaren door anderen.

Geef een reactie