Tegenwoordig worden jij en ik er vaak mee geconfronteerd. Wanneer we naar modebladen of welk andere magazines dan ook kijken, zien we vaak alleen maar mannen en vrouwen met het perfecte sportlichaam op de cover of in de blaadjes staan.

Mensen met een mooi, strak en sportief lichaam worden heel vaak als het ideaalbeeld gezien in de wereld van vandaag. Veel mensen weerspiegelen zichzelf hieraan en voelen zich dan minder goed in hun vel, omdat zij geen strak en sportief lichaam hebben. Wanneer je ook maar al te graag zo’n lichaam zou willen hebben, is het nochtans niet zo heel moeilijk.

Met gezond eten, goede rust en sporten kom je al een heel eind. Na het lezen van deze artikel beschik je over de benodigde informatie om dit te behalen.

Waarom sporten?

Heel veel mannen en vrouwen gaan hun ideaalbeeld achterna en willen een sportlichaam krijgen, gewoon omdat het er goed uit ziet. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar dat is niet de belangrijkste reden waarom er gesport moet worden. Het heeft zijn vele gezondheidsvoordelen wat belangrijker is dan alleen er goed uitzien. Je gezondheid is bijvoorbeeld belangrijker dan het uiterlijk. Met het sporten bevorder je het gezondheid en daarom dan ook alle factoren die ervoor zorgen dat je beter in je vel gaat zitten. Je uiterlijk komt daarna wel.

Naast het verbeteren van je gezondheid is het ook goed voor bepaalde ziektes te bestrijden. De kans word hierdoor verkleint om hart- en vaatziektes te kunnen krijgen. Hier houd het namelijk niet mee op. Het verlagen van de bloeddruk en cholesterol word ook mogelijk gemaakt door het sporten. Onderschat daarom dan ook niet de waarde van het sporten. Het dagelijks sporten is vele malen belangrijker dan dat je denkt.

Sporten geeft ook minder rugklachten en bijvoorbeeld ook vermoeide ogen. Elimineer het ideaalbeeld van een mooi lichaam en sport voor een goed gezondheid. Niet alleen zijn de lichamelijk klachten een stuk minder, maar een sportlichaam man en vrouw zorgt er namelijk ook voor dat we ons emotioneel beter voelen (minder kans op stress). Stress is namelijk een factor in ons leven dat het beste vermeden moet worden.

Het is niet gek dat als elke keer er gekeken word op social media naar strakke en gespierde lichamen dat het iets met je doet. Automatisch ga je jezelf vergelijken met deze mensen wat vaak resulteert tot grote teleurstelling. Je gaat jezelf hier niet beter door voelen. Aangezien je nog niet de droomlichaam hebt die je wilt, gaat dit alleen maar averechts werken. Je zult zien eenmaal als je dit niet doet wat voor resultaten je gaat behalen. Het spookt hierdoor minder door je hoofd en tegelijkertijd word je er niet meer mee geconfronteerd.

We zijn dan gelukkiger en positiever, presteren beter op het werk, slapen beter en hebben als gevolg een pak meer energie om aan andere leuke dingen te besteden. Genoeg redenen om te gaan beginnen met sporten dus!

Gezond eten

Het is algemeen bekend bij iedereen dat je je niet alleen hoeft te focussen op de vraag ‘hoe vaak sporten voor een strak lichaam?’. Niet alleen hoe vaak er gedaan moet worden aan voldoende beweging of sporten is namelijk belangrijk, ook voldoende gezonde en de juiste voeding speelt een hele belangrijke rol voor het hebben van een strak lichaam en ook een goed gezondheid. De verhouding is niet voor niets 70% voeding en 30% trainen.

Met de juiste voeding, in combinatie met sport en goede rust heb jij in een korte tijd een strak lichaam behaald.

Een sportlichaam man of vrouw, krijg je natuurlijk niet zomaar, daar staat wel wat werk tegenover. Deze arbeid moet geleverd worden als jij je droomlichaam wilt bereiken. Een goed begin zal zijn het letten op je voeding. Voedingen waar erg veel proteïne in zitten, zijn zeer belangrijk wanneer je aan het sporten bent en graag wat gewicht zou willen verliezen. Eiwitten zijn er niet voor niets. Dit zijn de bouwstenen van onze lichamen. Dat houd in dat eiwitten niet bepaald onbelangrijk zijn.

Vlees, vis, eieren en zuivelproducten zijn de ideale manieren om spieren te krijgen en gewicht te verliezen. Deze voedingsmiddelen werden al vroeger gehanteerd door onze opa’s en oma’s, papa’s en mama’s. Tegenwoordig zie je steeds meer sporters zoals Arnold Schwarzenegger die overgaan naar vegetarisch eten.

Wanneer je deze voedingsmiddelen kan combineren met het eten van noten en peulvruchten, ben je op de juiste weg om een sportlichaam te krijgen.

Hoe het sportlichaam van man en vrouw krijgen?

De gouden vraag om je droomlichaam te bereiken is natuurlijk hoe je een sportlichaam man of vrouw kunt realiseren. Dit is een vraag wat uiteraard heel veel gesteld word. Een fitte lijf heb je ook niet zomaar van de een op de andere dag. Hier zal je de tijd voor moeten nemen. Voor de mensen die dit willen bereiken moet de focus, discipline en de mogelijkheid zeker aanwezig zijn. Het zal anders een intensieve proces worden.

Bovendien is het belangrijk dat je er graag mee bezig wilt zijn. De kans op slagen is groter als je iets doet waar je plezier in hebt. De kans is namelijk minder groot om te slagen als je het met tegen zin doe. Dingen zoals geen motivatie, focus wat langzamerhand verminderd en het discipline wat aangetast word.

Voor mannen als de vrouwen die een strak sportlichaam willen krijgen, zijn er gelukkig genoeg mogelijkheden om dit te verwezenlijken. Je kunt overwegen om naar een personal trainer te gaan om af te vallen en een sportlichaam man of vrouw te krijgen, maar dat hoeft niet. Gewoonweg het Droog Trainen Protocol volgen kan al meer dan genoeg zijn om jou dat sportieve bouw te doen realiseren.

Wat is het Droog Trainen Protocol?

Het Droog Trainen Protocol is heel gebruiksvriendelijk in elkaar gezet. Een e-book wat gemakkelijk door iedereen gebruikt kan worden. Het is een eenvoudig stappenplan die je zelfstandig kan volgen om een sportlichaam man of vrouw te krijgen.

Het is een plan waarbij je gaat letten op je voeding, training en lifestyle. Om een gezonder leven te behalen, is consistentie de key! Dit heeft als gevolg dat de corona kilo’s eraf zullen vliegen en dat jij het lichaam zal krijgen waar je al heel lang op wacht.

Omdat het Droog Trainen Protocol is ingespeeld op mensen die willen afvallen, zorgt het stappenplan ervoor dat jouw vetpercentage zal verlagen, maar nog veel meer. Het geeft jou verschillende inzichten in je dagelijks calorieverbruik en hoe je op een gezonde maar toch ook een lekker manier kan diëten.

Naast dat krijg je een aantal waardevolle tips over hoe er effectief getraind kan worden. Blijvend vetverlies kan er gegarandeerd worden. Dat is wat jij wilt toch? Helder en duidelijk uitgelegd en geschreven voor iedereen, zodat je zelfstandig aan de slag kan gaan en kan beginnen aan de weg naar een gezond leven.

Weg met fabeltjes

Het Droog Trainen Protocol rekent af met zogenaamde fabeltjes waar je mee te maken krijgt als je wilt werken aan een sportief lichaam. Je hoeft zeker en vast al geen honderden euro’s per maand uit te geven aan dure producten. Wil jij dit toch is de keuze aan jou. Bovendien hoef je helemaal niet uit te hongeren of koolhydraatarm te gaan eten.

Wat vooral belangrijk is, dat je echt geen super(wo)man hoeft te zijn om een sportlichaam te krijgen. Het enige dat jij hoeft te hebben is geduld en vooral een heel pak doorzettingsvermogen. Blijf consistent bezig dan moet het gaan goed komen. Wanneer je niet van de ene dag op de andere resultaat verwacht, maar alles rustig op je eigen tempo doet en vrede neemt met elke sprong vooruit, groot of klein, zal je met deze ingesteldheid ver komen.

Wat mag je verwachten?

Een sportlichaam krijgen doe je met het Droog Trainen Protocol. Maar wat kan je nu allemaal exact verwachten wanneer je dit e-book aanschaft? We zetten het even voor jouw op een rijtje hieronder:

  • Je ontvangt een e-book ter waarde van 47 euro over hoe er omgegaan moet worden met voeding om vetverlies te kunnen garanderen
  • Je ontvangt een e-book ter waarde van 47 euro met alles over krachttraining en cardio. Een ideaal manier om een sportlichaam te krijgen
  • Je ontvangt een e-book ter waarde van 27 euro om je progressie te meten en het plan eventueel bij te stellen indien nodig
  • Je ontvangt een e-book ter waarde van 37 euro met betrekking tot een macrocalculator. Voor een goed voedingsplan heb je namelijk een macrocalculator nodig. Deze berekent calorieën en in welke verhoudingen je bepaalde zaken mag eten
  • Je ontvangt een e-book ter waarde van 37 euro met verschillende trainingsschema’s inbegrepen. Deze bevatten oefeningen die jij zowel van thuis uit als in de gym kan doen
  • Droog Trainen Protocol heeft ook een supportgroep met groepscoaching en hier krijg je GRATIS toegang tot wanneer je de Droog Trainen Protocol koop. Mensen die dezelfde weg afleggen als jouw stimuleren en ermee in contact komen is onbetaalbaar tijdens zo’n proces!
Geef een reactie