Afvallen met blijvend resultaat is voor iedereen weggelegd.

Wanneer de meeste mensen het hebben over afvallen, moet dit snel afvallen zijn. Snel afvallen en het liefst ook blijvend afvallen. Vergeet dan niet, haast en spoed is zelden goed. Een gezegde zoals deze is er niet voor niets.

Als je aan gewicht verliezen begint zonder enige kennis gaat het een zware taak worden. Kennis vergaren voordat je begint helpt bij het omzeilen van bepaalde hinderlagen. Onwetend beginnen aan afvallen maakt het onnodig lastig. Je weet niet goed wat te doen en hoe. Hierdoor verspil je een heleboel tijd en energie. Dit kan vermeden worden.

Bekijk daarom hieronder de benodigde informatie over blijvend afvallen!

Hoe blijvend gewicht verliezen?

Je wilt ervoor gaan, voor blijvend afvallen. Het afslanken is voor iedereen mogelijk. Alles wat nodig is om te gaan lijnen is al aanwezig. Het moet alleen nog geactiveerd worden!

Er zijn genoeg manieren om blijvend gewicht verlies te garanderen. Dit zijn niet je oude gewoontes! Je hebt kunnen merken dat de oude gewoontes in het verleden niet gezond waren. Anders was je niet op het punt gekomen om te gaan afvallen.

Het is een compliment waard dat je in deze artikel beland bent. Er is de wil om tot verandering over te gaan! Want deze oude gewoontes moeten verdwijnen wil jij blijvend gaan afvallen. Dit is één van de obstakels waar men mee worstelt. Wij willen allemaal graag in ons comfort zone blijven. Oude patronen horen daarom ook in ons comfort zone. We hebben het zolang al gedaan waardoor het moeilijk is ervan af te stappen.

Het terugvallen in ons oude patronen is iets wat het blijvend afvallen kan hinderen. Gelukkig ben jij hier om tips voor blijvend afvallen te ontdekken. Voor blijvend gewicht verlies hebben wij hieronder een aantal tips vermeld.

Waarom afvallen met blijvend resultaat?

Waarom zou je afvallen met blijvend resultaat? De streefgewicht is bereikt, waarom nog verdergaan? Het is begrijpelijk waarom zulke vragen gesteld worden. Je bent al blij genoeg dat het je gelukt is en nu moet je nog verder? Waarom is dit?

Het is voor iedereen belangrijk om naar de toekomst te kijken. Hoe jonger je bent hoe meer de nadruk hierop moet liggen. Na het bereiken van je streefgewicht wil je de juiste balans vinden. Daarom ben je er nog niet wanneer je je doelen behaald hebt.

Om blijvend af te gaan vallen moet je een gezond leven gaan leiden. Dit moet een permanente onderdeel worden van je leven. Een gezond levensstijl gaat ervoor zorgen dat je nooit meer te maken hebt met overtollige kilo’s. Vooral met tips om blijvend afvallen te garanderen zal je voor altijd slank blijven!

De nadruk wat gezet word op afvallen met blijvend resultaat is er om langer en gezonder te leven. Naast het langer en gezonder leven heeft het nog zijn voordelen. Je gaat hierdoor altijd lekker in je vel zitten en valt minder snel in depressie. Zo zijn de voordelen eindeloos!

Waar val je van af?

Het afvallen kan je op diverse manieren behalen ondanks dat de principe hetzelfde blijft. Afvallen blijft simpelweg onder de benodigde calorieën per dag blijven. De vraag is dan alleen, ben je altijd gezond bezig? Want bijvoorbeeld het niet eten is geen gezonde manier om gewicht te verliezen. Ongetwijfeld ga je dan toch wel afvallen. Dat spreekt ook voor zich.

Afvallen moet je op de juiste manier doen en er zijn genoeg mogelijkheden. Van meer bewegen tot fitness supplementen gebruiken. Er is keuze zat om uiteindelijk blijvend af te gaan vallen. Zo kan je door blijven gaan. Voor een klein overzicht over waar je van afval kan je hieronder terecht.

Uiteindelijk heb je een heleboel waardevolle informatie kunnen vinden in deze artikel. Nu is het aan jou om actie te ondernemen! Blijf het niet uitstellen. Blijvend afvallen met deze tips is namelijk gegarandeerd.

Tips voor blijvend afvallen

De missie is om te gaan afvallen. Naast het afvallen wil je het liefst dat dit blijvend is. Dit wilt zeggen dat het gezond leven een permanente onderdeel van je leven gaat worden. Het zou zonde zijn om af te vallen en alles weer aan te komen. Al die energie, tijd en moeite voor niks geweest.

Daarom hebben wij hieronder tips vermeld voor blijvend afvallen mogelijk te maken. Je kan wel concluderen dat afvallen met blijvend resultaat gegarandeerd is met deze tips. De mogelijkheid is er om deze tips individueel te gebruiken of combineren. Zelf raden wij het aan om ze allemaal zoveel mogelijk te combineren. Des te meer de kans tot slagen gaat zijn!

1. Varieer

Voor het vermageren is variëren zeer belangrijk. Zo word deze afval tip vaker aangekaart. Variëren pas je toe van je voeding, fruitsoorten tot het bewegen. Door middel van het variëren maak je het ook leuker. Het erop los experimenteren geeft de gelegenheid verschillende nieuwe dingen uit te proberen. Hierdoor leer je jezelf wellicht beter kennen.

Varieer er op los!

2. Dagboek

Alles kan je bijhouden in je dagboek. Vooral wanneer je gaat variëren, is het bijhouden van diverse recepten belangrijk. Zo weet je wat bij jou past en wat niet. Hoe meer je kan variëren des te beter.

Het kan wel ingebeeld worden hoeveel informatie je met de tijd wilt onthouden. Dat ene gerecht wat overheerlijk en tevens gezond was en noem het maar op. Naarmate de maanden verstreken zijn heb je hoogstwaarschijnlijk al een heleboel gevarieerd. Hou dus elk detail bij in een eetdagboek en/of een beweegdagboek.

3. Consistentie

Het word niet voor niets gezegd dat consistentie the key is. Consistentie is vereist in alles wat je wilt bereiken. Door een plan te maken en deze consistent te volgen maak je het jezelf makkelijk. Dit is daarom ook één van de belangrijkste factor. Je weet gemakkelijk hoe laat er gegeten gaat worden oftewel hoe laat je richting de sportschool ga.

4. Realistische doelen stellen

Je doelen moeten realistisch oftewel meetbaar zijn. De doelen die je stelt moeten realistisch zijn om de benodigde motivatie te hebben. Ga dus niet vanaf de start verwachten dat je snel kan afvallen. Geduld is namelijk een schone zaak!

Kies niet voor de kortste weg want deze leid niet altijd tot succes. Bij het kiezen van een geschikte plan hou je in je achterhoofd dat je blijvend wilt afvallen. Kijk daarom bij het stellen van je doelen naar het lange termijn.

5. Bereid jezelf voor

Denk niet dat het van een leien dakje gaat, in tegendeel. Vroeg of laat ga je stuiten op een hinderlaag, obstakel of een terugval. Het is maar hoe je het wilt noemen. Dit is onvermijdelijk. Bereid jezelf hier op voor. Het is vanzelfsprekend dat je in de loop van de tijd stuit tegen iets wat je gaat belemmeren. Een kwestie van mentaal voorbereiden op wat komen gaat.

6. Personal trainer inschakelen

Het is geen schaamte om een personal trainer in te schakelen. Je doet er goed bij om een personal trainer aan te schaffen. Vooral wanneer je wilt gaan beginnen met afvallen, kan een personal coach je helpen tijd en energie te besparen.

Het gebruik maken van een persoonlijke coach moet je zien als een investering. De support in vooral de moeilijke tijden. Het is je geld 100% waard!

7. Gezonde snacks

Waarom deze tip word genoemd is voor de hand liggend. Er zitten vast en zeker dagen in de week erbij dat je lekker op de bank wilt liggen. Liggend met je hand in een zak chips of zak chocola. Dit is één van de slechte patronen die doorbroken moeten worden.

Vandaar dat je de tip gezonde snacks terugvind in dit artikel. Als je lekkernijen kan vervangen in gezonde snacks ben je al een heel stuk verder. Hier gaat het bij de meeste fout. Aangezien deze gewoonte al een tijdje gehanteerd is geweest, word het moeilijker het te doorbreken.

Er zijn genoeg alternatieven voor een zak chips, koek of chocola. Soms heb je gewoon zin in iets lekkers. Wanneer je naar lekkernijen snakt probeer dan iets anders uit. Voorbeelden voor in de plaats van lekkernijen zijn: kauwgom, yoghurt, een bakje koffie of misschien zelfs snackgroenten.

Tijd om te stoppen met oude gewoontes en nieuwe patronen aan te leren. Je bent toe tot verandering!

8. Voldoende rust

Rust is ongekend belangrijk voor ons lichaam. Het kan een hevig mentaal proces worden om de gewenste resultaten te behalen. Daarom word er ook gehamerd op rustmomentjes oftewel genoeg slaap. Je hoofd wat rust gunnen. Het mediteren of yoga bezorgd je lichaam hiervoor de benodigde rust. Voor de mensen die denken spiritueel aangelegd te moeten zijn om te mediteren, dit is niet het geval.

Drie keer per dag 1 minuut letten op je ademhaling kan ook al voldoende zijn. Zodra er gedachtes naar voren komen en die gaan er komen, verwijder je deze uit je gedachte. Je wilt niet afgeleid worden, waarnaar je met je focus terugkeert naar het ademhaling. Het is het proberen waard.

9. Boodschappen doen

Het spreekt voor zich dat er aandacht besteed moet worden aan het boodschappen doen. Hier begint het voor je voeding. Het is aan jou wat er aangeschaft word tijdens het boodschappen doen. Zo heb je ook voor boodschappen doen tips. Want hoe minder ongezonds er in huis is, hoe minder de kans tot falen is. Als het eenmaal niet in huis is kan je moeilijk cheaten.

Waar moet ik op letten bij het boodschappen doen? Voor deze vraag zijn er verschillende antwoorden. Met een honger gevoel boodschappen doen bijvoorbeeld, kan leiden tot onnodige aankopen. Ga daarom dan ook met een volle buik naar de supermarkt. Het klinkt misschien raar maar waar!

Geef een reactie