Van alle merken heb je wel een shakebeker ter beschikking. Door de ruime assortiment waaruit je kan kiezen kan het zo zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Van elektrische shakebekers tot aan shakebekers met een compartiment. Met een shakebeker kan je alle kanten op.

Het is mogelijk om je shakes ook te mixen in je flesje water maar dat is vervelend. Negen van de tien keer ligt het ernaast waardoor je telkens een beetje van je shake verliest. Tenzij je een kleine trechter gebruikt om je shake volledig in je flesje te krijgen. Dit is allemaal te voorkomen door middel van een shakebeker aan te schaffen.

Je bent één stap dichterbij het kopen van een shakebeker omdat je in deze artikel een top zes van de beste shakebekers treft. Laten we dus snel beginnen!

Wat is een shake beker?

Een shakebeker bestaat in de meeste gevallen uit drie onderdelen. Deze onderdelen zijn natuurlijk de beker zelf, een zeefje of een stuiterbal en het deksel. Bij sommige shakebekers heb je zelfs een extra compartiment om bijvoorbeeld je poeder of eventueel capsules in te bewaren. Super makkelijk voor als je nog wat wilt meenemen. Je kan hierin wat plaatsen waardoor je in de loop van de dag bijvoorbeeld op werk nog je capsules kunt innemen of je eiwit shake kunt maken.

In een hand omdraai kan je lekker genieten van je eiwit shake waar je ook maar ben. Het maakt niet uit of je nou onderweg, op school of op werk ben, je eiwit shake heb je hoe dan ook bij!

Twijfel je hoe het afwassen van shakebekers gaat? Zijn ze in staat om in de afwasmachine te doen? Dit is allemaal geen probleem. In de meeste gevallen is je shakebeker afwas bestendig. Dit is wel nodig als je bijvoorbeeld net een weight gainer hebt gedronken.

Hoe werkt een shakebeker?

De werking van een shakebeker is afhankelijk van wat voor soort shakebeker je wilt kopen. Afhankelijk van de shakebeker die je aanschaft, is het vast niet moeilijk. Tegenwoordig heb je shakebekers met opbergruimte, anders verwoord een compartiment oftewel een extra bakje onderaan, of zelfs elektrische shakebekers met een mixer.

Een shakebeker word steeds luxer en luxer. Bij het aanschaffen van een elektrische shakebeker heb je de luxe dat je je shakebeker niet meer hoeft te schudden. Dit is dan maar een kwestie van op een knopje duwen en je shake word voor je gemaakt. Deze instructies zijn daarom dan ook zeer gemakkelijk.

Je schenkt de benodigde water of melk in je shake beker samen met het poeder van een eiwitshake, weight gainer, pre work out of noem het maar op. Dan is het nog maar het plaatsen van het zeefje of het stuiterbal als het erbij komt, en het deksel. Op het knopje duwen en voila.

Het gebruik van een shake beker is dus uiterst gemakkelijk. Hiervoor heb je wel fitness supplementen nodig. Wanneer je dit hebt aangeschaft ben je klaar om te shaken met je shakebeker.

Waarom kiezen voor een shakebeker?

Het is mogelijk om je pre work out te mixen in je flesje water maar een eiwit shake niet. Voor een eiwit shake heb je toch echt het beste een shakebeker nodig. Misschien heb je het al eens geprobeerd zonder een shakebeker en waarschijnlijk met weinig succes.

Hoogstwaarschijnlijk dat jij bijvoorbeeld klonten in je eiwit shake had. Dit is één van de indicaties waardoor je kan zien dat je shake niet goed gemixt is. Bij het drinken is er vast en zeker een paar klonten naar binnen gewerkt waar je niet op zat te wachten. In plaats van een shakebeker te gebruiken heb je dit niet gedaan en is dit de resultaat gebleken.

Waarom zou je kiezen voor een shakebeker? Dit wil je dus doen voor een klontvrije shake te krijgen. Met een shakebeker heb je geen last van klontjes, integendeel zelfs. Voor het beste resultaat qua het mengen van het water of melk met het poeder van je supplement, ben je het beste af met een shakebeker. Met een shakebeker ben je nog maar enkele secondes verwijderd van een heerlijke shake.

Waar kan ik een shakebeker kopen?

De keuzes worden met de dag meer en meer. Tegenwoordig heb je talloze soorten en maten shakebekers. Waar vroeger je voornamelijk shakebekers van XXL Nutrition, Body & Fit, Body en Gym tegenkwam, is de assortiment van shakebekers aardig verbreed. Steeds meer ondernemers beginnen aan hun eigen shakes waar een shakebeker natuurlijk niet kan ontbreken.

Dit maakt het moeilijker voor iemand die een shakebeker wilt gaan kopen en daarom dan ook door de bomen het bos niet meer ziet. Zoals gezegd heb je tegenwoordig ruim de keus welk shakebeker je aanschaf. Het word steeds luxer tegenwoordig met een elektrische shakebeker, een compartiment om je eiwit shake of capsules in te bewaren of shake bekers in alle kleuren, vormen en maten.

Verder in deze artikel hebben wij al de huiswerk gedaan voor jou. In deze artikel vind je namelijk een top zes van de beste shake bekers. Al deze bekers zijn afkomstig van bol.com en zijn daarom dan ook daar te verkrijgen. Via de links hieronder ben je nog slechts een aantal stappen verwijderd om te shaken met één van de zes beste shakebekers.

Een top 6 van de beste shakebekers

Op elk beker aan de zijkant moet er een afmeting terug te vinden zijn. Hierdoor kan je weten aan hoeveel mg melk of water je zit. Op elk eiwit shake of dergelijke word er vermeld aan de achterkant met hoeveel water of melk je het desbetreffende product moet mengen. Door middel van de afmetingen aan de zijkant van een shakebeker kan je de perfecte shake maken.

Na al deze informatie mis je nog één iets en dat is de beste shakebeker. Om je op weg te helpen hebben wij hieronder een top 6 gemaakt van de beste shakebekers.

1. Body & fit shake beker

Een shake beker zoals je al hebt gelezen komt tegenwoordig in alle soorten, vormen en maten. Je hebt de keuze tussen diverse soorten kleuren, welk je ook maar wilt. Over een shake beker gesproken die al een tijdje meegaat, de shakebeker van Body & Fit. Body & Fit bestaat al ruim 10 jaar en hebben meer dan 25 jaar ervaring. Hier kan alleen maar succes vanaf komen.

Er staat jou hieronder een complete aanbod shakers te wachten. Deze shakebekers zijn van duurzaam metaal of van plastic en zijn vaatwasser bestendige. Alle shakers die je hieronder terugvind zijn speciaal gemaakt voor het gemakkelijk mee te kunnen nemen. Er is hier nogal wat rekening mee gehouden voor het kunnen meenemen van je Body & Fit shaker.

2. Nike shake beker

Wanneer je ook maar je shakes wilt drinken, wil je dit het liefst in een shaker doen. Met deze shakebeker op maat van Nike zal dit eenvoudig lukken. Het mixen met een Nike shake beker is een fluitje van een cent met bijvoorbeeld het geïntegreerde mixer. Door middel van het geïntegreerde mixer word de shake gelijkmatig gemengd. Er is dan sprake van geen last meer te moeten hebben van klontjes.

Er is bij deze shaker rekening gehouden met verschillende factoren. Zelfs voor na het drinken van je shake is er rekening gehouden. De vorm van dit beker is speciaal gemaakt voor het makkelijker te kunnen schoonmaken achteraf. Hierdoor scheelt het je in verschillende manieren!

3. Dedicated Nutrition shake beker

Hou jij van een wat stoere shaker? Dan zal dit jou wat meer aanspreken. De shake beker van Dedicated Nutrition heeft een stoere look met de slogan I AM DEDICATED op de shaker.

Vind je het niet makkelijker om een extra compartiment te hebben voor je vitamines of shakes, waardoor je niet meer met de potten de deur uit hoeft? Deze shakebeker heeft een compartiment waarmee dat mogelijk is.

4. Gorilla Sports shake beker

Toch willen kiezen uit een ander shaker met een compartiment? Een makkelijke opbergruimte waarin je van alles in kunt plaatsen. Bestaand uit een deksel, zeef en beker is deze beker BPA en DEHP-vrij. Het wassen van deze bekers in de vaatwasser is daarom dan ook mogelijk.

5. Gold’s Gym shake beker

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige beker voor je shakes is de shake beker van Gold’s Gym wat voor jou. Met een stuiterbal oftewel een gaas in deze shaker geniet je van een klontvrije shake. Met de opvallende kleur is deze shaker ontworpen voor het echte leven.

6. XXL Nutrition shake beker

We zijn aangekomen bij de laatste shakebeker, de shaker van XXL Nutrition. Dit is een shake beker wat speciaal gemaakt is voor dé echte mannen. De slogans zeggen het zelf, go hard or go home, size does matter en bigger is better. Hieruit kan je wel halen dat het niet een merk is voor watjes.

Met deze shake beker van XXL Nutrition heb je te maken met een hoogwaardige shaker. Deze beker is 100% lekvrij en vanwege de zeef zal je shakes ook 100% klontvrij zijn.

Geef een reactie