Het afvallen met een personal trainer kan de oplossing zijn die jij zoekt. Als je aan het werk gaat met een persoonlijke coach, moet je het zien als een investering in jezelf. Een personal coach is er voor de dagen dat je net dat ene motivatie nodig hebt om richting de sportschool te gaan.

Wat je ook niet moet vergeten is, als je gaat afvallen met een personal trainer, behaal je niet alleen je doelen gegarandeerd, maar ga je doelgerichter dus ook efficiënt aan de slag! Laat deze artikel jouw een duwtje in de rug geven om je doelen te behalen.

Afvallen met een personal trainer

Het ideaalbeeld van vrouwen en mannen tegenwoordig zijn vrouwen met maatje 36 en mannen met gespierde armen en een afgetraind lichaam. Het zijn deze mannen en vrouwen die op de covers staan van allerlei magazines en die ervoor zorgen dat wij er ook graag zo willen uitzien.

Hoe vaak het voorkomt dat wij ons blind staren op deze fitnessmodellen zorgt er niet voor dat wij ook zo’n sportlichaam krijgen. Het zal geen positieve werking hebben als er alleen maar gekeken word naar sportieve lichamen op social media.

Maar om welke redenen blijven wij dit doen? Omdat we het mooi vinden of omdat we met onze gezondheid bezig zijn? Een maatje 36 willen hebben of gespierde armen en een afgetraind lichaam, moeten we vooral voor onszelf en onze gezondheid willen, niet om ermee te pronken. Vaak word dit andersom gezien.

Er goed uitzien met een strak lichaam, maar een gezondheid die te wensen overlaat, daar ben je niet veel mee. Om zo goed mogelijk te functioneren is niet alleen een sportlichaam vereist maar ook een goed gezondheid.

Waarom kan afvallen nodig zijn?

Afvallen en een gezond lichaamsgewicht halen is vooral belangrijk voor jezelf en jouw gezondheid. Wanneer je een paar kilo’s te veel weegt, kan dit gevolgen hebben die helaas niet zo positief zijn. Er verschijnen vervelende klachten waarmee je te maken zult krijgen. Wanneer je nog maar 5 tot 10 procent van je huidige lichaamsgewicht verliest, verbeter je jouw gezondheid al aanzienlijk.

Afvallen is dus de boodschap, maar dat is natuurlijk soms gemakkelijker gezegd dan gedaan. Je moet voor jezelf eerst een keuze maken als je beslist dat je wil gaan afvallen. Wil je gaan afvallen met personal trainer of wil je het in je eentje gaan proberen? Beide hebben zijn voor- en nadelen.

Je kan proberen om te starten zonder personal trainer. Je zal hiermee wat centen besparen, hoewel je meer karakter zal nodig hebben om vol te houden. Alleen jij kent jezelf beter als wie dan ook. Denk je het voor elkaar te krijgen om het alleen te doen? Of wil je misschien wat kennis op doen wat een personal coach je kan meegeven?

Wanneer je kiest voor afvallen met personal trainer, heb je altijd iemand aan de zijlijn staan die je begeleidt en aanmoedigt. Aan jou dus de keuze!

Keuze gemaakt: afvallen met een personal trainer

Wanneer de keuze is gemaakt om met een persoonlijke trainer te gaan werken, moet je op zoek gaan naar iemand waar je je uiteraard goed bij voelt. Een goede persoonlijke trainer waar je je op het gemak bij voelt, zal leiden tot een sneller, leuker en effectiever gewichtsverlies.

Maar hoe kies je nu een goede trainer? Daar zijn gelukkig een aantal tips voor:

 • Het is belangrijk om eerst het doel op te stellen: wat wil je gaan bereiken? en hoe zou je leven erop vooruitgaan als je dit doel bereikt heb?
 • Vervolgens moet je weten wat jij verwacht van het willen werken met een personal coach en wat er nodig is om jou comfortabel te doen voelen
 • Wanneer je deze twee zaken voor jezelf hebt uitgemaakt, kan je al op het gemak gaan kijken naar personal trainers in de buurt
 • Je kan een GRATIS proefweek aanvragen bij verschillende personal trainers. Ga niet zomaar voor de eerste de beste, houdt eventueel een gesprek met verschillende trainers
 • Leg jouw doelen en verwachtingen voor aan de personal trainer en kijk hoe hij of zij erop reageert. Op basis van hun antwoorden en ervaring en de klik die jij met de coach voelt, maak je vast en zeker de juiste keuze voor welk personal trainer je wilt gaan

Wat is afvallen met personal trainer?

Wanneer je wilt afvallen met een personal trainer, is het wel belangrijk om te weten hoe dit juist in zijn werking gaat natuurlijk. Belangrijk om te weten is dat de coach er samen met jou alles aan wil doen om jouw doel te doen bereiken. Hij zal jou motiveren en stimuleren om jouw doel of doelen te bereiken.

Dit zal hij doen door een schema voor jou op te stellen met een aangepast voedingsschema en vaste trainingsmomenten. Deze schema’s worden afgestemd op de doelen die je wilt behalen.

Een personal trainer zal er daarom dan ook voor jou zijn op momenten dat het minder goed of niet zo vlot gaat. Je hoeft alles behalve een bullebak te verwachten die de hele tijd naar je zal zitten schreeuwen. Uiteraard is afvallen met een trainer gebaseerd op aanmoediging en op doorzetten, maar alles gebeurt op een vriendelijke manier en op jouw niveau en tempo.

Jouw coach zal kijken op welk niveau jij zit en op basis daarvan wordt onder andere het schema opgesteld.

Het kan ook zijn dat je aangepast voedingsadvies nodig hebt en daar voorzien sommige personal trainers dan ook in. In het geval dat je niet alles lust, of allergisch ben voor bepaalde voedingsmiddelen zal je personal trainer daarop inspelen.

Wat kost een personal trainer?

Afvallen met trainer, we weten allemaal dat het een stuk meer geld kost dan wanneer je in je eentje probeert af te vallen. Het is logisch dat je wat centjes kan bewaren maar wat kost een personal trainer nu echt? Het is moeilijk om hier echt een klaar en duidelijk antwoord op te hebben, omdat de prijzen enorm kunnen verschillen. Dit hangt van een aantal factoren af. De gemiddelde kosten voor een personal trainer zit je toch wel tussen de €40 – €90 per uur voor een training.

Bij Personal Fitness Nederland hanteren ze niet een prijs per training, maar per week. De prijs per week bedraagt een investering tussen de €40 – €70 dus voor iedereen hebben ze wel de juiste programma’s voor de juiste budget!

Wanneer je gaat beginnen met je personal trainer bij Personal Fitness Nederland, krijg je eerst een gratis proefweek aangeboden. Je meld jezelf aan en al binnen 1 werkdag nemen ze contact op met je. Door je telefoonnummer in te vullen kan je een telefoontje verwachten over hoe het verder in zijn werking gaat.

Je plan dus een gratis proefweek in bij hun goed opgeleide, gecertificeerde personal coaches. Zo kan jij ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met een van hun persoonlijke coaches.

Hoeveel sessies per week wil je graag? Moet de coach naar jou persoonlijk komen of werkt hij vanuit een sportschool? Wat is het doel van de training en hoort er ook voedingsadvies bij? Sommige personal trainers zijn gespecialiseerd in bepaalde zaken zoals marathontraining en die kosten natuurlijk meer.

Wanneer je met een personal coach afvallen wil, moet je toch echt wel rekenen op een bedrag van euro €40 – €70 per week bij Personal Fitness Nederland.

Dit kan een serieuze investering zijn, maar je doet het voor jezelf en voor jouw gezondheid!

Personal Fitness Nederland

Nu je de antwoorden kent op de vragen wat afvallen met personal trainer is en wat kost een personal trainer houdt niets jou nog tegen om effectief aan de slag te gaan. Afvallen met een persoonlijke coach is en blijft jouw doel en daar kan Personal Fitness Nederland jou mee helpen.

Wanneer je nog niet helemaal overtuigd was van waarom afvallen met personal trainer een goed idee is, dan ben je dat dankzij hen wel. Je zal niet alleen binnen no time de gewenste kilo’s die je kwijt wilt afvallen, je zal je ook een heel stuk fitter gaan voelen. En dit is natuurlijk niet onbelangrijk.

Persoonlijk begeleiding zorgt vaak voor betere resultaten en dat is simpelweg wetenschappelijk bewezen.

Het afvallen met een persoonlijke coach doe je dus dankzij Personal Fitness Nederland. Dit is wat je kan verwachten als je bij hen aan je gezondheid gaat werken:

 • Je plan eerst een GRATIS proefweek in waarbij Personal Fitness Nederland binnen 1 werkdag contact met je opneemt
 • Dan volgt er een intakegesprek waarbij je ongedwongen en vrijblijvend kennis kan maken met een van hun persoonlijke coaches
 • Geniet van een gratis health scan
 • Mental coaching sessies inbegrepen
 • Je ontvangt een voedingsschema op maat
 • Je ontvangt een persoonlijke trainingsschema voor thuis
 • Trainingsmateriaal voor thuis is inbegrepen in de prijs
 • Ze blijven doorgaan tot jij jouw doelen behaald hebt, dit volledig GRATIS
 • 200+ opgeleide en gecertificeerde coaches die wel weten wat ze doen!

Voor al jouw persoonlijke doelen zoals afvallen, conditie verbeteren, fysieke klachten verhelpen of als je sterker wilt worden ben je bij de personal coaches van Personal Fitness Nederland op de juiste adres!

Geef een reactie